برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان پاتوق تفریحی ساحل و آدرس saahel.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
شهرکرد- ایرنا- در زمانی که اغلب مردم فکر می کنند، دوره مزاحمت های تلفنی تمام شده است، افرادی هنوز مزاحم تلفنی ارگانهای حساسی از جمله آتش نشانی و اورژانس می شوند.
برغم گسترش و پیشرفت فناوری، کماکان افرادی هستند که بدنبال رفتارهای ناهنجار از جمله ایجاد مزاحمت برای کسانی اند که ضروری ترین و حیاتی ترین وظایف یک شهر از جمله آتش نشانی و اورژانس را برعهده دارند.
ظاهراً هشدارها در باره اینکه ممکن است همزمان با این مزاحمتها در جای دیگری به نیروهای آتش نشانی یا اورژانس نیاز باشد تا جان یا مال کسی را از نیستی نجات دهند، تکراری و بی فایده است.
آمار نشان می دهد این رفتار در سالهای اخیر هنوز جایگاه و طرفداران خاص خود را به عنوان یک سرگرمی و شوخی حفظ کرده است.
تماس با مراکز حساس امدادرسان برای برخی افراد کم سن و سال به تفریحی روزمره بدل شده است بگونه ای که از بازیچه قرار دادن این نهادها ابراز خوشنودی کرده و به دیگر دوستان خود نیز برای انجام این حرکات ناشایست فخر می فروشند.
به اعتقاد کارشناسان، اگر کودکان و نوجوانان از همان دوران کودکی در خانواده ها و مدارس با نقش حساس مراکزی مانند اورژانس، آتش نشانی یا پلیس 110 برای صیانت از جان، مال و امنیت مردم آشنا شوند، آنها دیگر به خود اجازه چنین مزاحمت هایی را نخواهند داد.
اگر از همان دوران کودکی در خانواده و مدرسه به کودکان و نوجوانان القا شود که با مزاحمت خود می توانند فرصت نجات یک فرد نیازمند را از نیروهای امدادی بگیرند بعید است که بسیاری از این افراد چنین مراکزی را هدف سرگرمی خود قرار دهند.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری شهرکرد می گوید: روزانه بین یکصد تا 120 مزاحمت تلفنی با آتش نشانی شهرکرد گرفته می شود.
مجید علیپور در گفت و گو با گزارشگر ایرنا اظهار داشت: معرفی جایگاه چنین مراکز امدادی به شهروندان و اطلاع رسانی در باره محاکمه افراد خاطی در رسانه ها می تواند در کاهش چنین جرایمی موثر باشد.
به گفته وی،بیشتر افراد سن پائین پس از تماس با سامانه 125 و برقراری ارتباط، سکوت کرده یا در گوشی فوت می کنند که از این طریق می توان مزاحم بودن طرف مقابل را حدس زد.
علیپور ادامه داد: طیف دوم مزاحمان افراد دارای سن بالا هستند که اغلب اوقات آدرس و شماره تلفن اشتباه و غلط می دهند.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری شهرکرد گفت: آتش نشانان این سازمان در سه ماه ابتدای امسال به 219 ماموریت اعزام شده اند.
به گزارش ایرنا، هم اینک پنج ایستگاه آتش نشانی با 12 ماشین آبپاش و سه ماشین امداد و نجات در آتش نشانی شهرکرد فعال است و 51نیروی عملیاتی در این مراکز به مردم خدمات ارائه می کنند.
سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی چهارمحال وبختیاری نیز در گفت وگو با گزارشگر ایرنا اظهار داشت: روزانه حدود یکهزار و 900 تماس با مراکز اورژانس استان انجام می شود.
فرامرز شاهین ادامه داد: از تماس های گرفته شده با مراکز اورژانس روزانه یکهزار و 200 تماس مزاحمت تلفنی است.
وی افزود: برخی افراد بدون هیچگونه ترسی با شماره های ثابت و همراه خود اقدام به مزاحمت برای دستگاه های خدمات رسان امدادی به مردم می کنند.
شاهین تصریح کرد: هنوز فرهنگ استفاده درست از وسایل ارتباطی فراگیر نشده است.
وی به مزاحمان تلفنی توصیه کرد برای جلوگیری از به خطر افتادن جان دیگر شهروندان از تلفن های دروغین با این مرکز خودداری کرده و ایجاد مزاحمت برای مراکز امدادرسان را سرگرمی تلقی نکنند.
سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی چهارمحال و بختیاری در عین حال از انجام هفت هزار و 108 ماموریت توسط تکنسین های این مرکز در سه ماهه نخست امسال خبر داد.